söndag 2 mars 2014

OPI - German-icure by OPI

Det börjar bli dags att tömma mitt arkiv lite tror jag! Just nu har jag fem inlägg i arkivet, och många fler som ligger i mappen med bilder på iPaden och väntar. Dessutom kan det ju vara lite kul att visa upp lite äldre lack innan jag går på de nya jag fått in det senaste. Bilderna är inte de allra bästa, 

Detta är Germani-cure by OPI från ... OPI! Det släpptes i höstkollektionen Germany 2012. Ett vackert mörkrött skimmerlack med massor av djup. 

Lacket var lätt att lacka med, har för mig att det är tre lager på bilderna och ganska tunt i konsistensen, så inte några större konstigheter med detta. OPI:s pensel är av det lite bredare slaget, så på mina små lillfingernaglar får jag lacka med tungan rätt i mun för att inte lacka allt för mycket utanför. Annars gillar jag OPI:s pensel, tar med sig lagom mycket lack, och sprider ut sig fint. 

Detta är ett lack som jag tycker är extra snyggt på korta naglar, men inte så tokigt på lägre heller såklart. Det blir snyggt på naglarna och är ett lite simplare lack. Jag har som vanligt toppat det med Seche Vite för extra glans och snabbare torktid. 

Betyg: 3/5, snyggt men inte så speciellt. Alla lack kan inte vara fullpoängare, alla samlingar behöver några enklare lack, så jag är nöjd med detta ändå :) 

Bilder nedan i både naturligt ljus och i sol. 

10 kommentarer:

 1. Såååå vacker, den står på min önskelista sen en lång tid tillbaka. :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar det, trots att det inte är helunikt. Gillade typ hela den kollektionen :)

  SvaraRadera
 3. Det är så galet vackert!

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag har inte testat den innan men ska börja med det nu :D

  SvaraRadera
 5. Kul att läsa din recension! Jag har en själv här i bloggen någonstans...

  SvaraRadera