tisdag 29 januari 2013

Cuticle Oil från The Body Shop

Här kommer ett produkttips, som känns extra angeläget så här års, när det är kallt ute och de stackars nagelbanden blir extra torra och fnasiga.
Själv är jag jättedålig på att smörja in naglarna och nagelbanden, de får sig mest en släng när händerna smörjas in på kvällen. Innan har jag använt Depends olja sporadiskt när jag lackar naglarna, men inte tyckt att den hjälpt något vidare.

Nu har jag gjort slag i saken och köpt mig en "Almond Nail & Cuticle Oil" från TBS, i form av en penna, med en pensel som doserar ut lagom med produkt på nagelbanden. Väldigt praktisk att ta med sig i väskan så att man alltid kan smörja in naglarna när det behövs, eller i förebyggande syfte.

Tycker att den fungerar bra, och den doftar gott, det är viktigt tycker jag!

Nyinsmorda nagelband, därför ser de lite kletiga ut.


The Body Shop - Almond Nail & Cuticle Oil


Den kommer med en Cuticle pusher på hatten, och en penselapplikator son gör det smidigt att smörja in naglarna även när man är på språng.

Dagens personliga bild blir denna:

Ett ensamt hjortron från en av sommaren promenader på myren i älskade Haverö. 

1 kommentar:

  1. Jag är också dålig på att smörja in nagelbanden men har ställt en liten nagelbandscreme från Depend vid sängen så fått in en liten rutin på att smörja innan läggdags nu iaf :) Får se om den hjälper!

    SvaraRadera