fredag 22 februari 2013

Holofredag: A-England - Saint George

Holofredag idag, och vad passar då bättre än att visa underbara Saint George som jag fick hem härom dagen? Det är inga stora regnbågar man får se, men de finns där!

Sain George är ett fantastiskt fint mörkgrönt/tealfärgat skimmerlack med holopartiklar och silverskimmer. Riktigt fint och klädsam färg detta!

Egentligen hade det räckt med ett lager, men då det var första gången jag lackade med märket och naglarna är relativt långa nu så tog jag ett extra lager för att få alla naglarna riktigt snygga och jämna. Kanonbra formula som torkade på ett kick! Hade visserligen Seche topplack på, men mest för skydd och extra glans.

Penseln var lite väl sladdrig för min smak, men det kanske mest berodde på ovana, för det blev fint målat ändå, har inte städat naglarna någonting innan bilderna togs.

Det kommer både bilder i dagsljus och i direkt solljus. I solen lever lacket verkligen upp och blir ännu finare! Kunde inte riktigt bestämma mig för vilka bilder jag skulle välja, så det kommer rätt många, men lacket är ju såå fint!Så till solbilderna!


9 kommentarer: