tisdag 28 maj 2013

Kiss Nail Wraps - Gown

Inför Eurovision Song Contest förra helgen så blev jag utmanad av en kompis som ville att jag skulle ha riktigt blingiga Eurovision-naglar på finaldagen, och vad gör man inte som god vän och nagelnörd?

Strövade in på Kicks och hittade Nail Wraps från Kiss i varianten Gown. Jag har aldrig tidigare testat wraps för naglarna innan, och jag var väl lätt skeptiskt kan man säga. Dock slog de mig med häpnad!

De var lätta att sätta fast, de är alldeles klistriga på baksidan, nästan som nagelstickers som man har till nailart. Att hitta rätt form och storlek till min nagel var lite klurigt och pyssligt, men inte alls svårt. Att fixa alla naglarna tog kanske 30 minuter, och ingen torktid gör att man är redo att använda händerna direkt.

Jag bättrade på hållbarheten lite genom att applicera ett lager topplack i efterhand, samt fortsätta måla topplack runt kanterna där det skulle kunna lossna. De två dygn jag hade dekalerna på naglarna höll de riktigt bra! Dock var jag i vatten och diskade/skalade potatis den sista dagen och det gillade de inte så mycket, utan släppte lite i en kant. Då var jag ändå redo att byta till nytt lack, så det var inte hela världen. Att ta bort dem var inte svårt det heller, bara att dra av dem, och sedan ta med remover på naglarna för att få bort klisterresterna.

Jag tycker de absolut var värda sitt pris på 100 kr! Supersnyggt att ha extra pimpade naglar ibland, och det ser väldigt effektfullt ut. Att dessa var ljusa i bakgrundsfärgen var jättebra, då syntes det inte så tydligt att det inte var riktigt kant-i-kant överallt, och det var ändå inte så tydlig VNL som jag hade väntat mig, vilket syns på bilden mot fönstret. Det var som små diamanter på dessa stickers och det bidrog också till en extra häftig effekt! Märkte inte av att de blev bubbliga i kanten, trots att jag har relativt välvda naglar.

Mycket text följs av många bilder, titta och njut, har ni frågor så fråga på!

Litet glapp mellan nagelkant och dekal... 


Svårt att betygsätta de här på samma sätt som lack... Men en stark 4 får jag ändå ge, väldigt simpelt att applicera, snygg effekt och fina färger. Är ni sugna på att testa? 

8 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev, och jaa blingigt och läckert, absolut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillade det! Man får passa på att vara blingig ibland :)

   Radera
 2. Snacka om eurovision-naglar! Jag har bara testat nail wraps en gång (kommer inte ihåg vilket märke), men jag tyckte de var knepiga att applicera. Man skulle bland annat använda hårtork för att fästa dem och det blev inget vidare snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa var inte alls komplicerade! Bara att passa in dem på nageln och trycka ordentligt! Tycker att resultatet blev riktigt bra för den lilla insatsen :) Testa dessa om du är sugen!

   Radera
 3. Fantastiska naglar - verkligen blingiga! I like! Prisvärt också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen prisvärt och snyggt! Kul att du gillade dem!

   Radera
 4. Så sjukt snyggt! Åh, vad jag gillar dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! :D Kul att du gillar dem! De finns i många fler snygga designer också...

   Radera