måndag 30 september 2013

Back up-shopping!

Dessa tre lack är de nyaste i min samling! För ett par veckor sedan beställde jag tre Zoya-lack från säljaren Lepolishboutique och i fredags kunde jag hämta ut dem. Bra frakttid på ca två veckor, rimliga priser och mycket bra paketerat, nöjd!

Anledningen till mitt köp är egentligen skönheten Valerie, som jag redan har och älskar. Det är faktiskt ett av mina fem favoritlack, och nu har det utgått ur Zoyas sortiment, så jag var verkligen tvungen att ha en back-up på den flaskan!

När man beställer på eBay så betalar man full frakt på första flaskan, därefter någon dollar för varje extra lack man köper, därför bestämde jag mig för att stoppa ner två andra lack jag verkligen ville ha i den digitala shoppingkorgen.

De två övriga är vackra Julieanne och fina Chita som är ett PixieDust. Julieanne är vackert blålila med massor av skimmer och microglitter i guld, och Chita är ett skogsgrönt strukturlack med massor av silverskimmer. Underbara de med!

Om  ni inte testat Valerie än, borde ni verkligen göra det innan hon försvinner för gott!
Zoya: Valerie, Julieanne och Chita

8 kommentarer:

 1. Väldigt fina lack! Måste kolla in Valerie! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du skall göra! Det finaste lila lacket jag äger tror jag faktiskt, i tuff konkurrens med Taboo...

   Radera
 2. Mycket vackra! Jag har inte en enda backupflaska på något lack jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de! Duktigt att inte ha några backuper, just Valerie nosar nog på min förstaplats av alla lack jag har, så om det skulle ta slut skulle jag bli förkrossad! :P

   Radera