fredag 30 augusti 2013

OPI DS- Extravagance

Först och främst vill jag tacka för alla fina kommentarer i förra inlägget, jag har aldrig fått så många kommentarer innan, så det kändes väldigt roligt! 

Sedan vill jag passa på att uppmärksamma att detta är inlägg nummer 100 på bloggen! 100 inlägg sedan slutet på förra året, alltså lite drygt åtta månader, och det känns verkligen som jag har kommit långt! Förra inlägget var som sagt det mest kommenterade någonsin och besöksantalet stiger, likaså antalet följare på Bloglovin. Superroligt tycker jag, och därför visar jag ett extra fint lack idag!

Dessutom är det ju fredag idag, alltså Holofredag! Kika in hos Skimmerskuggan för fler regnbågar! 

Här är OPI DS Extravagance, ett underbart vackert skimmerlack som är någonstans mittemellan lila och ceriserosa. Lacket är alldeles fullproppat med holopartiklar, så det gnistrar och glimmar verkligen fantastiskt fint i solen! Skulle säga att det är den sista bilden som är allra mest färgkorrekt, hade lite svårt att fånga rätt nyans med digitalkameran faktiskt. 

Appliceringen av Extravagance är verkligen prickfri! Ett lager hade kunnat räcka, men jag lade två lager för att få lite extra djup i lacket och täcka de små kala fläckar som blev klar efter första lagret på mina långa naglar. Formulan var precis lagom tjock, och var som en dröm att lacka naglarna med! 

Har inga klagomål gällande torktiden heller, det var nästan yttorrt innan jag hunnit lägga på mitt Seche Vite. 

Detta var lacket jag hade under min och sambons semestervecka på Mallorca, och jag tröttnade inte en enda sekund på lacket, det är verkligen fantastiskt vackert! 

Betyg: 5/5, ett lätt betyg att sätta, en klar favorit hos mig! 


En bild från semestern på Mallorca, Extravagance in action! 

16 kommentarer:

 1. Extravagance är verkligen helt underbar!

  SvaraRadera
 2. Himla fint lack! Beställde just några OPI och valde mellan denna och Indulgence (nionde lacket i lådan ;-)) Nu blev det Indulgence, men om jag kollat detta innan vete tusan. Men det gör inget, man kan alltid beställa fler lack :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Indulgence fick jag i samma beställning som detta, så om du letar här i arkivet så hittar du bilder på det också! Gillar detta mycket mer faktiskt!

   Radera
 3. Urfint lack och jättesnygga bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen helt fantastiskt! Roligt att du gillar bilderna! :)

   Radera
 4. Verkligen ett alldeles fantastiskt snyggt lack! Jag har utvecklat en stor passion för OPI DS, tycker att de känns mycket bättre kvalitetsmässigt än OPIs vanliga lack och så är de ju himla snygga dessutom... Kul med 100:e inlägget!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Ds-lacken är verkligen fantastiska! Hoppas att det blir många 100 inlägg till :)

   Radera
 5. Sv: Ja :/ jag ska ge denna ett till försök. Hoppas att den beter sig bättre den här gången! :}

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med! Alltid tråkigt när ens favoriter inte lever upp till andras förhoppningar!

   Radera
 6. Helt fantastiskt vackert. Ett av mina favoriter. Jag är så glad att jag hittade detta billigt :D!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag förstå, för det är så underbart!

   Radera