måndag 28 oktober 2013

Blå måndag: LA Girl - Teal Dimension

Ett sent inlägg till dagens Blå Måndag hos Tove på Nail Me!

Kanske är Teal Dimension från LA Girl inte det blåaste lack man kan visa, men det är nog tillräckligt blått för att passa in ändå! Det är ett fantastiskt tealfärgat skimmerlack med massor av holopartiklar och  silverskimmerflakes. Färgen blir verkligen en djup underbar turkos, som inte har någon jämlike i min samling!

Att lacka med det här var ren perfektion, två extremt lättlackade lager krävdes för att få till perfekt täckning på mina långa naglar. Lacket torkade riktigt fort, men toppades med SV, eftersom jag var på språng mot stan för att luncha med min syster.
Totalt tog det mig ca 25 minuter att få bort det gamla lacket, lägga baslack, två lager Teal Dimension, ett lager SV och sedan vänta tio minuter innan jag sprang ut genom dörren. Inte ett märke i lacket trots det, älskar lättlackade nagellack och speciellt SV!

LA Girl är ett helt nytt märke för mig, och att testa ett nytt märke är väldigt spännande! Jag är nöjd hittills :) Penseln är lite lik China Glaze, rund och ganska mjuk, och följsam, dock lite bredare än China Glaze pensel.

Holopartiklarna syntes inte så bra på fotona jag tog, men de syntes fint i verkligheten. Jag älskade verkligen att bära det här lacket, snygg färg, och mycket action i det! Superfint!

Betyg: 5/5, ett så fint lack med såpass bra egenskaper har verkligen förtjänat högsta betyg!

10 kommentarer:

 1. Jäklar vilket lack! Super snyggt ju, helt underbar färg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! :D Verkligen ett riktigt toppenlack!

   Radera
 2. Ursnyggt! Älskar när en omlackning går så fort...inte ofta tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! Nej, tyvärr går sällan omlackningarna så smidigt...

   Radera
 3. Men gud vad snyggt! Vill ha!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Köp det, du kommer antagligen inte att ångra dig!

   Radera
 4. Snyggt, börjar bli lite sugen på denna kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vågar nästan lova att du inte kommer att ångra dig om du köpte :) Jag köpte fem av åtta lack och de ser så himla fina ut allihop!

   Radera