onsdag 3 april 2013

Grön onsdag: Pahlish - Still Alive

Dags för grön onsdag igen! Här kommer första lacket ur min senaste leverans från Llarowe, Still Alive från indiemärket Pahlish. Kika in hos Karin och bloggen VackerUnderbar för fler gröna lack!

Såg detta lack första gången på bloggen Nagelmania och därefter kunde jag inte sluta tänka på det... Tyvärr blev mina bilder inte lika bra som Linnéas, men jag gillar lacket!

Still Alive är ett grönt glitterlack alldeles fullpackat med glitter i olika storlekar i många olika färger, mestadels grönt, men även orange och guldgult skymtas i lacket.

Formulan är både fantastisk och skitjobbig på samma gång faktiskt. Det täcker på två lager och torkar riktigt fort, men oj vad det är tjockt... Kombinerat med att penseln inte är tillräckligt styv så är det lite svårt att lacka med det här, men eftersom det är såpass täckande står man ut ändå. Kanske kan det få sig en dos med Seche Restore innan nästa användning, så det blir lite mer lättmanövrerat.

Jag hade bara ett lager Seche Vite på, men lacket hade nog tjänat på ett extra lager, för det var fortfarande lite knottrigt. Det blir väldigt fräck yta på det här, alldeles platt trots mängden glitter och man ser ändå att det blir ett fint djup i lacket.

Häftigt och ovanligt! Lacket växte ordentligt på mig, blev lite besviken på formulan först, men efter ett par dagar så tyckte jag jättemycket om det på naglarna!

Betyg färg: 4
Betyg formula: 3
Sammanlagd känsla för lacket: 3...+ 

8 kommentarer:

 1. Ja, det är väldigt fint även på dåliga bilder :P

  SvaraRadera
 2. Så fint! Tycker inte alls att det var dåliga bilder.

  SvaraRadera
 3. Åh, det här lacket landade i hemma hos mig igår, det ska bli så kul att testa det efter att ha sett dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det verkar så omtyckt, och hoppas att du gillar det! Och kul att även du gillade mina bilder =)

   Radera