onsdag 22 maj 2013

Grön onsdag: H&M - Lady Luck

Här kommer nog ett av H&M:s mest hypade lack på senare tid, och det är verkligen fint! Väldigt passande för en grön onsdag som denna :)

Lady Luck är ett grönt skimmerlack som har en väldigt fin duokrom effekt och skiftar lite i blått. Verkligen ett vackert lack, men jag hade hoppats att det vore med knalligt grönt och mindre turkosblått, men jag var ändå väldigt nöjd med lacket. H&M gör överlag överraskande bra nagellack, och för 39kr kan man klart kosta på sig en flaska tycker jag! 

Jag hade tre lager på bilderna, med Seche Vite på toppen. Tyckte att lacket torkade väldigt fort, och blir glansigt och fint även utan överlack. Det blir lite penseldrag i lacket, men om de är så här få ett såpass fint lack så tycker jag mest att det är fint. Dessutom höll lacket otroligt bra så länge det satt kvar på naglarna! 

När jag bar den här manikyren förra veckan började jag planera för lördagens Eurovision-manikyr och jag funderade på om jag skulle använda klistermärken och/eller strass-stenar på svart botten. Här testade jag att sätta en sten på ett klistermärke och försegla med topplack. Ganska fint tycker jag! Är inte världsbäst på nail art, men det kanske kommer mer här så småningom! 

Här kommer bilderna! 


Betyg färg: 4/5
Betyg formula: 4/5
Sammanlagd känsla för lacket: 3,5, fint men inte det där lilla extra...

18 kommentarer:

 1. Väldigt fint, jag som gillar turkost måste ju testa det här snart... =)

  SvaraRadera
 2. Det är ett fint lack! Känner dock inget riktigt sug efter det. Köpte en flaska för ett år sen men den står faktiskt otestad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mitt lack stod på hyllan ganska länge det med... Men det överraskade!

   Radera
 3. Supersnyggt. Älskar verkligen det här lacket och det förtjänar sin hype :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med! För H&M så är det mkt över förväntan, även om H&M:s lack är väldigt bra!

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, det är verkligen fint och lättmålat!

   Radera
 5. Det här lacket är verkligen helt underbart! Älskar det!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Tack! Det kan allt vara kul med nail art ibland ;)

   Radera