söndag 2 juni 2013

IsaDora - Ocean Crush

Dags för nästa lack från IsaDoras Sugar Crush Nails, nämligen Ocean Crush.

Vackert turkost lack med massor av guldskimmer och snygg socker-finish. Detta var minst lika lätt att måla med som favoriten Coral Crush, och torkade relativt fort trots bristen på överlack. GIllade även den här färgen, men inte riktigt lika mycket som Coral.
Finishen, den är ju riktigt fantastisk, tycker att den är riktigt häftig och annorlunda! Säkert kommer jag att vara jättetrött på den lagom tills sommaren är över, men det är kul så länge det varar! Snabb torktid på det här också!

Jag får säga att jag verkligen gillar IsaDoras lack och penslar, för det blir faktiskt väldigt snyggt målat med dem. Ingen städning alls faktiskt, trots att mina naglar är så smala.

På dessa bilderna hade jag tre lager lack, men hade säkert kunnat komma undan med två lager. Seche Base som underlack, inget överlack.


Betyg färg: 4, inte riiiktigt lika fint som Coral
Betyg formula: 5, hade helst velat se lite bättre hållbarhet. 
Sammanlags känsla för lacket: 4, gillade faktiskt Coral Crush lite mer, men det har nog framgått redan :) Är iallafall väldigt nöjd med mitt val av lack ur den här kollektionen! 

14 kommentarer:

 1. Sååå läckert, älskar texturen! :-)

  SvaraRadera
 2. Det är så vackert, har precis lackat med det själv! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen fint! Och formulan är precis som du skrev, perfekt!

   Radera
 3. Så fint det är! Men jag håller med, jag gillade också Coral Crush mer. Jag hade så höga förväntningar på Ocean tror jag :P Däremot testade jag Candy Crush nu i helgen och det var helt otroligt. Jag hade inga förväntningar på det och jag kunde inte sluta titta på naglarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min plan är att inte köpa fler av lacken, men vi får väl se hur det går med den saken... De är ju så fina! Det kan säkert vara förväntningarna som spökar!

   Radera
 4. Ja, det är ju snyggt på dig och Anne. Jag undrar om jag kan lära mig leva med skrovliga naglar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Trodde inte jag skulle gilla det heller, men det gjorde jag verkligen! Testa!

   Radera
 5. Väldigt snyggt! me like :D

  SvaraRadera