måndag 14 oktober 2013

United in Pink: Zoya - Bobbi

Den här veckan kommer bara att bestå av rosa lack på min blogg, eftersom det är oktober och dags att uppmärksamma kampen mot bröstcancer. Helena på Lacky Corner och Pamela på Claws in Color är värdar för den rosa rosa veckan som kallas United in Pink. Fantastiskt initiativ tycker jag! 


Dagens rosa lack heter Bobbi och kommer ifrån Zoyas sommarkollektion 2013, Irresistible. 

Bobbi är en vacker rosa skönhet, som tillsammans med massor av silverskimmer bidrar till en väldigt snygg foil-finish. Platt, metalliskt och snyggt! 

Tack vare sin finish så är det här lacket relativt lätt att lacka med, det är alldeles lagom tjockt och täcker nästan på ett lager, så jag har lackat med två för att vara på den säkra sidan. 
Så långt inga problem, men lacket torkar väldigt fort (visserligen inte så tokigt) så om man är för petig, har skador på naglarna eller stöter i nageln mellan lagren så kan det bli lite märken i lacket när det torkat, och eftersom det är foil-finish som är avslöjande så syns det ganska tydligt. Jag var därför "tvungen" att göra om tre naglar innan jag blev riktigt nöjd, men tillslut blev det väldigt snyggt! 

Trots den snabba torktiden så lade jag ett lager Seche Vite överst som vanligt. 

Jag gillade det här lacket, den fina finishen gör lacket lite ovanligt och med silverskimret blir det väldigt vacker, och det är onekligen trevligt med lack som täcker bra! 

Betyg: 4/5, snyggt rosa lack! 14 kommentarer:

 1. Vackert. Det är inte omöjligt att jag också plockar fram det här den här veckan. :) Jag har ställt upp ett gäng rosa lack som jag ska försöka gå igenom. Hoppas jag hinner med det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör det! Hade varit väldigt roligt att se dig lacka med detta!

   Radera
 2. Gillar också denna typ av lack och den rosa nyansen ser väldigt fin ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, denna typen av lack är så lätta att lacka med!

   Radera
 3. Zoyas lack är ju bara så bra! Det här såg fint ut tycker jag.

  SvaraRadera