onsdag 20 november 2013

Grön onsdag: Zoya - Logan

Återigen onsdag, och jag kan blogga igen, för jag har ÄNTLIGEN avslutat en av de värsta kurserna ever. Nu återstår det vara fyra veckors väntan på resultatet... 

Idag har jag ett väldigt vackert grönt lack på naglarna, fina Logan från Zoyas julkollektion Ornate, som kom 2012, en fantastisk julkollektion! Spana in fler fantastiska gröna lack hos Karin idag! 

Logan är vackert mellangrönt, och finishen ligger någonstans mellan skimmer och microglitter, i en grön bas skulle jag säga. Dessutom är det massor av små guldglitterpartiklar, vilket ger lacket ett väldigt vackert djup! 

Jag lackade tre lager med lacket för att få perfekt täckning, och som för det mesta med Zoya så är applikationen verkligen inget att klaga på! 

Jag gillar verkligen det här lacket, det är ett fantastiskt vackert grönt lack, och jag är ju väldigt förtjust i gröna lack. Den här kollektionen har Zoya verkligen lyckats med! Jag har tre av lacken, förutom Logan har jag även Blaze och Storm, och en dupe till det lila Aurora. 

Betyg: 4/5, fantastiskt lack, men rår inte riktigt på toppbetyget tyvärr... Vad tycker ni? Har ni några av lacken från kollektionen, eller är det några som står på er önskelista? 

6 kommentarer:

 1. Den där gillar jag. Synd att jag inte har den.

  SvaraRadera
 2. Älskar Zoya Logan!! Så snygg. :-)

  SvaraRadera
 3. Var tvungen att googla för att se om jag har detta och det visade det sig att jag hade. Det är ju väldigt fint, så konstigt att jag kan glömma bort det. :-)

  SvaraRadera
 4. Oj så fint! Säger som Anne ovan, undrar om jag har det! ;-)

  SvaraRadera
 5. Detta var verkligen lacket från kollektionen som jag kände att jag var tvungen att ha. Men det slutade med att jag köpte Ivanka istället och det är jag ganska glad för. Absolut snyggt dock!

  SvaraRadera