fredag 14 mars 2014

Holofredag: Jade - Energy

Idag är det fredag, vilket betyder att det är holofredag hos Skimmerskuggan

Dessvärre är det inte riktigt lika bra väder här i Göteborg idag som det var när jag tog de här bilderna. Jag älskar att våren har kommit, det är ljusare, varmare och soligare, och man kan faktiskt ta fina nagellacksbilder utan att behöva vara hemma mitt på dagen. 

Man skulle kunna tro att jag därmed avskyr dessa regniga dagar, men faktiskt inte! Som pollenallergiker så är det faktiskt ganska välkommet med några härliga vårregn då och då för att rensa luften lite. Dessutom så behöver ju alla växter, träd och blommor regn för att det ska bli grönt och fint :) Jag älskar med andra ord våren oavsett om det regnar eller är soligt! Äntligen vår! 

Detta är lacket Energy från Jade, ett vackert hololack i en fin turkos nyans. I solen bildas det riktigt starka och vackra regnbågar, i inomhusljus är det lite diskretare, men fortfarande med väldigt vacker färg. 

Lacket är superlätt att lacka med, jag lackade tre lager för att få full täckning, och det var lätt som en plätt att få alla lagren på plats. Snabbt torkar det som de flesta holos, även om jag har Seche Vite på toppen för att få extra glans. Vissa hololack dämpas ju av att man lägger topplack ovanpå, men inte detta, regnbågarna är fortfarande klara och fina. Kanterna är rena och fina, och inget kladd på sidorna, verkligen en fröjd att lacka med! 

Flaskan är bara på 8 ml, och jag har redan lackat med det två gånger, så det räcker inte hur länge som helst, men å andra sidan är färgen inte den mest unika. 

Vill ni se fler bilder på Energy så kolla in Pamsans inlägg här, mycket fina bilder! 

Betyg: 4/5. Väldigt vackert hololack, som jag tycker mycket om! Därför jag har haft lacket på sen i tisdags och inte tröttnat... 6 kommentarer:

 1. Energy är så himla vackert!

  Jag gillar också vårregn. Det luktar så gott sen, fast vårstorm som idag kan jag vara utan.

  SvaraRadera
 2. Å va vackert!!
  Misstänker att jag känner av lite pollen i år så liiite regn får väl komma då ;)

  SvaraRadera
 3. Vackert!!! Underbar färg, Jade gör fina holon

  SvaraRadera
 4. Förstår att du bar detta i flera dagar, så snyggt är det:)

  SvaraRadera
 5. så fint! ser nästan ut som det jag har på mig nu! =)

  SvaraRadera
 6. GRymtt härliga bilder på ett fint lack! Jag blir sugen på att plocka fram min flaska :)

  SvaraRadera