lördag 8 mars 2014

Lördagslistan - Fem favoriter

Tänkte att jag skulle börja med en ny sak i bloggen, nämligen en topplista! Jag älskar själv att se andras favoriter i olika kategorier, så jag tänkte att jag skulle försöka lägga ut en lista varje lördag. Har ni tips på vilka av mina favoriter ni vill se så kommentera gärna :) 

Den här veckan går jag ut hårt och visar mina fem favoritlack, de fem jag skulle börja med att rädda om det brann hemma (hemska tanke!) eller som jag skulle ta med mig till en öde ö. Jag låg och funderade på detta en natt när jag inte kunde sova, och detta är de fem jag kom fram till, och jag är fortfarande nöjd! Dock kan det snabbt ändras som det mesta med lacken i min älskade samling! 

Är något av dessa lack er favorit? Vilka lack platsar på er topp 5? :) 

OPI DS - Magic, ett av mina blå favoritlack. Gnistrar fantastiskt vackert i solen, har en fin knalligt blå nyans och flashar till i cerise i vissa ljus. OPI:s DS-lack är fantastiskt fina, Magic är inget undantag! Blå lack har jag många av, och jag har svårt att välja vilket som är det allra finaste... Men nyansen, finishen och gnistrandet i detta lack gör detta till toppfavorit i nuläget! 

China Glaze - Ruby Pump, det finaste röda lacket jag vet! Varje gång jag har detta lack på naglarna får jag massvis med komplimanger, och naglarna glittrar som äkta rubiner. Klassiskt med en twist, bättre blir det inte! Röda lack kan ju sällan bli fel, och detta är inget undantag! 

Zoya - Valerie, det perfekta lila lacket! Dessvärre tillverkar Zoya inte lacket längre, så jag har köpt på mig en back up, för detta kan jag inte vara utan! Jag gillar lila lack som är rödbaserade och gärna med skimmer i. Täcker nästan helt på ett lager, formulan är enkelt att lacka med och det är djupt och underbart i färgen. 

A-England - Saint George, fantastisk formula och en underbar färg! Jag har fyra lack från A-England, alla är väldigt fina men Saint George... Min favorit av dem alla! Svag holografisk effekt, väldigt vacker färg och så lätt att måla med! Grönt, teal, turkost och blått hör till mina favoritfärger, och Saint George är givetvis i topp på den listan också! 

Colors by Llarowe - Dirty Diana, en underbar nykomling! Lacken från CbL är fantastiska allihopa, men inget har slagit mig så som Dirty Diana gjort. Alldeles underbar nyans och superfin holografisk effekt, samt en dröm att lacka med. Jag har redan sju lack från märket och åtta fler är på väg hem. Love! 

Dagens manikyr: CbL - Dirty Diana, i dagsljus ovanför apelsinskålen i köksfönstret. Lackkärlek! 

4 kommentarer:

  1. Så roligt, jag älskar också listor och ser fram emot att läsa fler av dina :) Riktigt härliga lack du har valt. Dessvärre har jag bara testat två av dem, Ruby Pumps och DD. Jag har varit sugen på Saint George länge, nu blev jag ännu mer sugen ^_^

    SvaraRadera
  2. Fantastisk lista! Vackra lack! Du har god smak :-)

    SvaraRadera
  3. Bara snyggingar och jag önskar att jag hade magic!! måste göra ngt åt det!!

    SvaraRadera