onsdag 23 april 2014

Grön onsdag: Chanel - Azuré

(Tack för responsen på mitt testinlägg igår, nu vet jag att Bloglovin funkar för bloggen igen! Kul att se att ni hittar hit också, trots att jag varit lite frånvarande det senaste!)

För första gången på länge är jag återigen med på Karins Gröna onsdag! Kanske inte det grönaste lacket jag visat, men visst är det tillräckligt grönt? 

Azuré som jag visar idag är från Chanel, och är ett turkost lack, med en vacker blågrön duokrom effekt.  Finishen är metallisk och fin, med fint skimmer. 

Jag lackade med tre lager för att få full täckning på lacket, och det var inga problem alls att lacka med detta. På första lagret trodde jag nästan att set skulle krävas fem lager för att få det helt täckande, men som tur var räckte det med tre lager. 

Lacket torkar normalfort, och jag toppade som vanligt med Seche Vite. Man får dock vara lite försiktig och noggrann när man lackar, för det är väldigt lätt att få massor med penselmärken i lacket, så en lätt hand är att föredra! Annars finns det inga appliceringsproblem alls med lacket, väldigt lättlackat faktiskt! 

Betyg: 3/5, ett vackert lack, men lite väl skirt och inget riktigt POW! i färgen. 
8 kommentarer:

 1. Åååh nu blev jag sugen på att plocka fram min flaska Azuré! Den är underbar tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Det är ett riktigt snyggt och vackert lack men tyvärr lite för dyrt för mig :/

  SvaraRadera
 3. Det är ju en underbar färg! Vet inte om jag gillar finishen dock, ser nästan frostigt ut?

  SvaraRadera
 4. Vackert, men inte något som jag direkt sucktar efter.

  SvaraRadera
 5. Jag säger bara WOW vilket fantastiskt lack! Verkligen helt i min smak!

  SvaraRadera