fredag 2 maj 2014

Holofredag: Colors by Llarowe - OABTRAD

Äntligen fredag igen! Visserligen känns det knappt som fredag, utan snarare som tisdag eller något, men man ska inte klaga! Underbart skönt med såpass mycket ledighet som det är nu på vårkanten :) För fler fantastiska holos, kika in hos Skimmerskuggan!

Dagens holofredag till ära ska jag visa ett fantastiskt lack från Colors by Llarowe, nämligen Orchids Are Better Than Roses Any Day, eller OABTRAD om man vill ha ett lite kortare och smidigare namn.

OABTRAD släpptes som en del av CbL:s Valentines-kollektion 2014. Det var en helt hysterisk launch av den här kollektionen, men jag satte väckarklockan på kvart i tre på natten och lyckades knipa de lack jag ville ha!

Lacket har verkligen en fin mellanrosa färg som kan liknas vid orkidéer, och det ser mjukt och fint ut på naglarna. Holoeffekten är vacker, men ganska diskret om man jämför med andra av CbL:s hololack. Effekten är dock mjuk och vacker, så mig gör det inget att den är såpass diskret.

Jag lackade med tre lager för att få helt täckande vill jag minnas, men det kan ha varit två lager också. Det var verkligen superlätt att lacka med detta, det flöt ut fint, utan att vara varken rinnigt eller tjockt.

Toppade som vanligt lacket med Seche Vite, så jag har ingen uppfattning om torktiden.

Som alla de lack jag har och har testat från Colors by Llarowe är även detta underbart! Fantastisk färg, formula och holoeffekt. Gillar verkligen detta, klassiskt med en twist, fint och vacker effekt.

Betyg: 4/5, fantastiskt vackert lack, hade holoeffekten varit starkare och lite mer kräm i färgen hade det varit perfekt, nu får det dock en stark fyra! Dock vet jag inte om orkidéer alltid är bättre än rosor, rosor är jag ganska så förtjust i ;)

Bilder! Titta och njut av ett vackert rosa holo :)

5 kommentarer:

  1. Läckert! Holosar i starkare färger är oemotståndliga. :)

    SvaraRadera
  2. Det ser jättefint ut! Och ja, namnet var lång, hahaha:)

    SvaraRadera
  3. Vääääldigt snygg färg måste jag säga. :-)

    SvaraRadera