måndag 17 februari 2014

China Glaze - Skyscraper

Idag ska jag visa en favorit från China Glaze som kom med kollektionen Metro hösten 2011. Detta är Skyscraper, ett av de mest omtalade lacken i kollektionen. Passar bra denna Blå Måndag! :) 

Detta är ett vackert mellanblått lack som drar åt lila, med små silverglitter och en formula som känns lite jellyaktig. Ser ut som en stjärnhimmel på naglarna! 

Första lagret blir ganska strimmigt, så det krävdes tre lager för att få ordentlig täckning på lacket. Det är ganska lätt att lacka med, men kanske något tjock så en skvätt Seche Restore gjorde lacket lite mer lättlackat. Formulan är annars som med lack med små glitterkorn, lätt att få jämnt och rinner inte iväg på nageln.

Lacket kräver två lager överlack för att bli slätt och fint, annars är det ganska snabbtorkat, men jag klarar mig inte utan SV :)

Jag gillar det här lacket, faktiskt oväntat snyggt! Som ni ser är nivån i flaskan relativt låg, så jag har använt lacket flera gånger.

Betyg: 4/5, snygg blå färg som är väldigt ovanligt i och med det silvriga glittret :)
a

14 kommentarer:

 1. Har vart inne på att köpa detta lacket ett flertal gånger men sedan har det inte blivit av, men undra om det inte får bli av nån gång för det ser ju så snyggt ut :)

  SvaraRadera
 2. Åh Skyscraper! Den är verkligen vacker! Håller med om att det ser ut som en stjärnhimmel.

  SvaraRadera
 3. Jag har själv det här lacket och är själv förälskad i det! Man kan liksom inte sluta titta när man har det på sina naglar ;)

  SvaraRadera
 4. Funderat många gånger om det är ett sådant lack som jag borde köpa men inte kommit mig för. Känner jag mig själv rätt kommer jag fortsätta att fundera ett tag till;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fundera är för det mesta väldigt bra! Kanske inte ditt drömlack om du funderar så mycket på det?

   Radera