måndag 3 februari 2014

Pahlish - Mad Man With a Box

Idag är det måndag igen och start på en ny vecka. Jag känner att jag knappt märkt att det varit helg, och hade väldigt gärna haft lika många lediga dagar till! Antar att det delvis är bristen på sol och ljus som bidrar till den eviga tröttheten... Hoppas att alla blå lack på Toves Blå måndag piggar upp lite iallafall! 

Idag passar jag på att visa ett av de lack jag beställde under Black Friday från Pahlish. Detta är Mad Man With a Box som tillhör Pahlish Doctor Who-kollektion. 

Lacket har en mörkt blå bas, och är alldeles fullpackat med glitterflecks i olika nyanser av grönt och blått. Flecksen är väldigt tätt packade, så lacket blir täckande på nageln, det krävdes endast två lager för att få full täckning. Flecksen gör också att lacket gnistrar väldigt vackert på nageln. 

Lacket torkar väldigt snabbt, och det är förstås bra, men det gör också att det blir lite tjockt att lacka med stundtals, så lite Seche Restore skadar inte. Annars var det absolut inga problem att lacka med Mad Man, lite Seche Vite på toppen så blir det blankt och fint! 

Vill man se fler vackra bilder på Mad Man With a Bos, så titta in HÄR! Passionate About Polish har fantastiska swatcher på lacket! 

Betyg: 4/5, ett väldigt vackert blått lack som jag gärna bär igen! 


10 kommentarer:

 1. Jättefint, rågillar så'na där mörka liksom lysande blå färger!

  SvaraRadera
 2. Det här är nog ett av de snyggaste blåa lacken någonsin. Dina bilder är ju superfina <3 Tack för länken :*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är underbart vacker verkligen! Varsågod, jag gillar att visa lite länkkärlek, behövs på internet! :) <3

   Radera