fredag 31 maj 2013

Holofredag: China Glaze - When Stars Collide

Äntligen fredag och dags för Skimmerskuggans Holofredag! En härlig fredag som denna är det säkert massor av fina holos på bloggarna :)

Här har jag att visa ett nytt lack, för mig, nämligen When Stars Collide från China Glaze Hologlam-kollektion. Jag har två andra, men jag börjar starkt med favoriten!

WSC har en ovanlig lila nyans, men som är väldigt vacker, även utan sol! Dammigt dovt rödlila skulle jag säga, men svårt att beskriva den här färgen. I solen blir det fantastiska regnbågar, som är väldigt linjära! Om solen inte visar sig så är det väldigt fint med lite svagt silverskimmer.

Formulan var väl inte en dröm förstås, jag lade det på Seche Base, och det gällde att vara EXTREMT lätt på handen för att laget inte skulle lämna kala fläckar på naglarna. Snabba händer, men sen blev det bra om man var noggrann! Torkade fort, som holo brukar, men jag lade ändå Seche Vite på toppen för bättre hållbarhet.

Väldigt vackert lack, som blir fantastiskt i solen! Jag har tidigare haft svårt för holos, just för att många inte har någon grundfärg, de blir liksom blaskiga på naglarna. Så blir inte detta alls, så jag gillar! :D

Bildspam! Nästan alla bilder är i direkt solljus.
Inomhus i dagsljus, inte direkt sol


8 kommentarer:

 1. Snyggt! Det är himla bra med hololack som gör sig bra även utanför solen.

  SvaraRadera
 2. Så jäkla snyggt! Jag har det men har inte testat än, så många lack, så lite tid. Dagens i-landsproblem helt klart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Då har du iaf en goding kvar att testa :) Hellre för många lack än för få, så det är ett bra i-landsproblem tycker jag!

   Radera
 3. Grundfärgen i detta är väldigt snyggt, hade gärna haft ett med holo (vilket jag har) och ett utan holo bara för färgens skull:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé, jag håller helt med! Hade säkert varit superfint med något starkare färg och lite blankare :)

   Radera