lördag 3 augusti 2013

Inköp på ICA MAXI Birsta

Ica Maxi i köpcentret Birsta strax utanför Sundsvall är lite omtalat i lackkretsar just på grund av sitt lackutbud. Tydligen är inköpschefen för skönhetsavdelningen väldigt intresserad av just nagellack, därav det väldigt trevliga utbudet. Zoya är svårt att få tag i här i Sverige, men på Maxi i Birsta finns de till det bästa priset 129kr (för att vara i Sverige). Dessutom finns bl.a. China Glaze, Depend, IsaDora, MaxFactor, Nyx, Claudia, Miyo och massor av okända märken, kul!

Detta blev mina inköp i år och jag är väldigt nöjd!

Zoya-hyllan var ganska utplockad, men dessa två föll jag för, Alegra och Sarah. Dependlacken blev jag väldigt sugen på, lite otippat faktiskt. Take A Trek valde jag bort senast jag skulle beställa från USA, så det fick också följa med!
Samlingsbild

Depend: 372, 374

Zoya: Sarah, Alegra (ser lika ut på bild, men Alegra är cerise och Sarah röd) 

China Glaze: Take A Trek

8 kommentarer:

 1. Du menar att du hittade Take A Trek på Maxi? Alltså oj, tur att jag redan sitter ner. Får man fråga vad den kostade? Fantastiskt, både med CG och Zoya... Önskar att jag hade haft nära dit...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes I did! Maxi i Birsta är helt amazing! Har för mig att jag betalade 85 eller 89 för lacket, vilket är helt sjukt skulle man hitta dem i en annan svensk butik kostar de ju alltid minst 98 kr. De har verkligen hur mycket som helst på den affären!

   Radera
 2. Svar
  1. Det förstår jag! Det är verkligen en upplevelse faktiskt, ofattbart att se så många lack i en Icaaffär!

   Radera
 3. Åhh så bra att hitta det på sitt ICA Maxi, lyllos dig. :-)
  Fiiiiina lack. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det inte mitt Ica Maxi, bor o Göteborg, men är uppe i Sundsvall på semestern varje år :)

   Radera
 4. Fina inköp och det är verkligen super att de tagit in Zoya. Hoppas fler ICA Maxi följer efter. :-9

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och visst är det roligt! Kul att nagellacksintresset sprider sig :) Kul med mer lättillgängliga märken som annars är svåra att få tag i!

   Radera