fredag 16 augusti 2013

Kiko - 640, Poppy Red

Först av allt vill jag tacka för peppen i förra inlägget, ni är supergulliga! Nu är äntligen den hemska veckan över, och vad firar man med då om inte ännu en lackbeställning? ;) Men den får ni se en annan gång, nu är det lack som gäller!

När vi var på semester på Mallorca passade jag på att leta reda på Kikos affär i Palma, och shoppa på mig ett litet lager av deras väldigt fina lack :)

Eftersom jag precis innan testat IsaDoras Coral Crush och älskat det så ville jag gärna prova även Kikos koralliga variant, och se om den var så lik som den såg ut.

Poppy Red är ett korallorange strukturlack med massor av guldglitter, som alltså torkar matt och sockrigt. Lite mer neonorange i tonen än CC och OPI - Jinx.

På bilderna har jag tre lager, och trots det man kan fortfarande skymta lite nagel bakom lacket. Torktiden är helt okej, hade gärna sett lite snabbare i och med att man inte kan ha något överlack som snabbar på torkningen.

Tyvärr föll Poppy Red inte mig i smaken lika mycket som Coral Crush. Tyckte att det blev en lite för neonig ton för min smak, samt att den torkade lite väl platt. Ska man ha struktur så får det vara det ordentligt tycker jag!

Nja, inget bra betyg på det här lacket alltså, klarar mig bra på IsaDoras lack!

Betyg: 2/5

4 kommentarer:

 1. Snyggt! :D Ser lite ut som Isadoras Sugar Crush i färgen "Coral crush". Även den är snygg som attan! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag har ju Coral Crush också, och de ÄR väldigt lika :) Men föredrar Coral Crush...

   Radera
 2. Eh.. det är ju bra att jag missar PRECIIIIS det du skrivit oxå...

  /Skamvrån

  SvaraRadera