lördag 7 december 2013

China Glaze - Liquid Leather

Jag har precis kommit hem efter två veckors mycket  intensiv vistelse på annan ort, därav lite väl tomt på bloggen, men nu skall jag försöka få fart på bloggen igen, för jag har massor av roligt att visa!

Jag börjar med ett lack som jag gillar fantastiskt mycket, trots att det kan verka lite oansenligt och tråkigt.

Detta är Liquid Leather från China Glaze, ett vackert svart krämlack med väldigt fin och blank finish. Nästan lite åt jelly-hållet, eftersom det ser så blankt och fint ut!

Jag lackade med två lager för att få till perfekt täckning, och sedan lade jag ett lager Seche Vite på toppen som vanligt. Formulan var verkligen bra, jag hade inga problem alls med appliceringen, och det höll sig på naglarna under hela lackningen, utan att rinna iväg ner i nagelbanden.

Ett svart krämlack tycker jag behövs i varje lacksamling innan den blir komplett, för ett sådant kan användas till det allra mesta! Snyggt på egen hand, eller som en bas till layerings eller nail art.

Jag rekommenderar verkligen Liquid Leather om ni är på jakt efter ett bra svart lack, jag trivdes oväntat bra under tiden jag hade det på naglarna, tycker att det ser så elegant ut! Stilrent liksom, och vilsamt, ibland behövs det också!

Vilket är ert svarta favoritlack?

Betyg: 5/5, ett riktigt kanonlack!5 kommentarer:

 1. Det där ska jag skaffa. Det är ohyggligt snyggt i all sin enkelhet, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Näe svart är inte oansenligt & tråkigt, det är ju det snyggaste som finns med svarta naglar. Älskar svarta lack :)

  SvaraRadera
 3. Ställer mig lite tveksam till Liquid Leather just för att det verkar variera kraftigt mellan de olika batcherna. Min första flaska (har två) är som ett jellylack, går inte ens med våld att få opakt på två lager. Vet att det är flera som upplever samma sak så det verkar bero lite på vilken omgång man får tag på.

  Mitt bästa svarta krämlack är Nordic Caps svarta, outstanding! Kostar en tia och täcker på ett enda lager.

  SvaraRadera