torsdag 26 december 2013

Julnaglar: Gradient i guld och rött

God jul alla bloggläsare! Hoppas att ni har haft en lika mysig jul som jag har haft, och att ni fick många fina lack i julklapp! Jag fick inga lack, men däremot pengar så jag köpa de lack jag vill ha, nästan lika bra, det är så svårt att köpa lack till mig :) Nu tänkte jag iallafall lägga upp en liten uppdatering om mina julnaglar. 

På julafton hade jag enkla röda naglar, men det fantastiska röda skimmerlacket Torrid från Orly. Det är väldigt vackert, som ni även kan se på bilderna nedan, och enkelt att måla med! Jag lackade med tre lager för att få ett riktigt djup i lacket, och appliceringen var inga problem med alls. Torktiden var riktigt bra, och jag toppade med Seche Vite som vanligt. 

Sent på juldagen var jag lite sugen på en uppdatering av manikyren, och rött och guld tycker jag är så himla snyggt tillsammans. Det slutade med en gradient med mitt favoritguldlack, Golden Eye från OPI:s julkollektion från förra året. Jag lade en tunn linje med glitterlack längst upp på nageln och penslade detta neråt på nageln med en pensel nästan utan lack på. Två lager guldlack har jag för att få såpass täckande. Ett lager SV överst. 

Jag är riktigt nöjd! Detta är faktiskt min allra första gradient, och jag kan absolut tänka mig att göra fler, för det är ett väldigt enkelt sätt att piffa upp en befintlig manikyr! 

7 kommentarer: