måndag 19 augusti 2013

Blå måndag: China Glaze - Midnight Mission

Återigen Blå Måndag! Kika in hos Tove för fler underbara blå lack! 

Här är ett lack jag har haft hemma ett tag, nämligen Midnight Mission från China Glaze. Ett vackert mörkblått lack med silverskimmer. 

Två lager lack har jag för full täckning, och det torkade i normal hastighet. Lackets egenskaper hade jag ingenting alls att klaga på, funkade hur bra som helst att lacka med! 

Lacket är ingen ny favorit, men en väldigt vacker blå.

Bilderna nedan är jag inte direkt stolt över, men efter omständigheterna får de duga! Jag lackade med det här, hade manikyren en dag innan jag nästa kväll blev sugen på att testa mitt nya dotting tool. Sagt och gjort började jag göra prickar på min vänsterhand, för det är alltid den jag börjar med, innan jag kommer på att jag inte fotat lacket... 

Därför var det bara att börja fota högerhanden i de ljusförhållanden som var, vilka inte var helt hundra. Men det kanske är kul som omväxling också! 

Betyg: 3/5, ett mellanlack helt enkelt. 

10 kommentarer:

 1. Va snyggt! Jag gillar det, härligt med skimret :)

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Skimret är verkligen vackert!

  SvaraRadera
 3. Snygg färg! Och jag tycker inte att du behöver skämmas för bilderna på något sätt! Men visst är det lite avigt att fotografera högerhanden? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det var verkligen avigt att fota fel hand, bedöma avstånd hålla en "pose" och hålla kamera handen still! Men jag blev iallafall positivt överraskad över att det gick såpass bra :)

   Radera
 4. Det är ett väldigt vackert lack!

  SvaraRadera