måndag 12 augusti 2013

Depend - 374

Här är ett av lacken jag köpte på Ica Maxi i Birsta, Sundsvall, nämligen 374 från Depends sommarkollektion. Tänkte att det passar bra på Lindas Blå Måndag.  Nej, just det, hon är ju på semester, titta in här istället, hos Tove på Nail Me! speciellt eftersom det är det enda blå lacket som jag har på lager i mitt arkiv. 

374 är ett mörkblått, nästan svärtat skimmerlack med klarblått skimmer som drar lite åt lila i vissa ljus. 

Jag har två lager på bilderna, så täckningen var riktigt bra för att vara Depend! Lacket torkade helt okej tycker jag också. Toppat med ett lager Seche Vite. 

Något som jag inte gillade med detta lack är att penseln var väldigt ojämnt avklippt. Hur man än lade den på nageln så var stråna olika långa, inte roligt! Lackningen krävde därför väldigt mycket koncentration, och naturligtvis så stötte jag i flera naglar innan de var helt torra så jag tvingades lacka om dem... 

Ingen angenäm lackupplevelse alltså, men jag gillade färgen iallafall, men ett mellanlack helt klart. Har snyggare blå som skall få komma fram tills nästa måndag tror jag allt! Däremot kommer det här lacket synas här snart igen, eller sunas och synas, det kommer vara bas i en layering med ett mycket hypat lack! Vet ni vilket det kan vara? ;) 

Betyg: 3/58 kommentarer:

 1. Usch, det låter inte som någon vidare lackupplevelse. Men färgen är snygg, om än inte unik.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att du fick ett måndagsexemplar av det här. Maila Depend och kolla om det ska vara så! Färgen är i alla fall väldigt fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske skall testa att göra det, är så tråkigt när man inte blir nöjd!

   Radera
 3. Snygg färg - synd på appliceringen bara. Säger precis som Helena att du borde prata med Depend och berätta att du är missnöjd med penseln och att du fått ett måndagsexemplar - skicka med en bild på penseln vet jag! Det kan ju vara bra för dem att veta om inte annat!

  SvaraRadera
 4. ÅH gud vad snygg färg! :)

  SvaraRadera