fredag 9 augusti 2013

Make Up Store - Charmaine

Äntligen fredag, alltså Holofredag hos Skimmerskuggan, och nu skall jag visa ett av mina absoluta favoritlack! Jag såg godingen Charmaine på en blogg förra året och jag föll som en fura. Köpte det direkt, och älskade det direkt också. 

Charmaine är ett vackert blå/turkost skimmerlack med en diskret holoeffekt. En väldigt fin sommarnyans som har en drömformula!

En liten lackhemlis jag har är att jag egentligen inte alls är (var) så förtjust i holos, men efter jag kom i kontakt med Charmaine förändrades allt! Charmaine har så fin subtil holoeffekt att den knappt synt, och det är märkt i botten på flaskan som ett "shimmer"lack. Alltså inga höga förväntningar på bra holo, och de överträffades med råge! Superfin diskret effekt som omvände mig totalt! Numera gillar jag verkligen holos, och det är helt och hållet underbara Charmaines förtjänst!

Två lager har jag på bilderna, och de torkar som en dröm. Som alltid har jag Seche Vite på toppen, och Base under. Absolut inga problem med applikationen, penseln är perfekt och formulan likaså, den varken rinner iväg ner i nagelbanden eller är för tjock.

Betyg: 5/5, lät betyg att sätta till ett favoritlack!

Vad tycker ni om Charmaine? Har ni några lack som förändrat er syn på en viss finish?
8 kommentarer:

 1. Jättefint! Stod och tittade på det här inne på MUS idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp det! Tror inte att du kommer ångra dig :)

   Radera
 2. Det ser jättefint ut! Synd att MUS lack är så satans dyra. Hmm ja jag var ju länge strukturskeptiker men sen när fina Jinx kom blev jag omvänd. Sen skaffade jag iofs Coral Crush och inte Jinx men det var ju för att de är så lika...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med, älskar det, men synd att de är så dyra. Å andra sidan kan man ju rättfärdiga köp lite med att de inte går att få tag i billigare, så man _måste_ köpa i butik :P

   Radera
 3. Finfint! Detta skulle jag mer än gärna vilja lägga vantarna på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, du borde verkligen skaffa detta :)

   Radera