tisdag 13 augusti 2013

MaxFactor - Fantasy Fire

Här kommer nog ett av vårens mest hypade lack bland oss lacknördar! Det går inte att få tag på i Sverige heller, vilket givetvis bidrar till hysterin, samt naturligtvis att det är amazingly snyggt! 

Fantasy Fire bytte jag till mig under sommaren, men kom mig inte för att lacka med det, just för att det kräver sin bas, då det är ett väldigt skirt lack. Det passar sig bäst som layering, på egen hand skulle jag tro att det knappt går att få täckande, så en snygg bas är att föredra. Det har en lila bas med en duokrom effekt som tillför en fantastisk glöd till lacket, och en väldig massa skimmer. 

Jag passade på att lägga ett lager över gårdagens lack jag visade på Blå Måndag, Depend 374. Tror även att det skulle vara riktigt snyggt över mörkt lila (typ Taboo) eller ett svart krämlack. 

På bilderna nedan har jag ett lager Fantasy Fire över två lager 374, toppat med SV. Eftersom det bara är ett lager så hade jag inga problem med torktiden alls. 

Visst är det vackert? Är väldigt nöjd med mitt val av färg under FF, och det gnistrar alldeles fantastiskt i kvällssolen! 

Betyg: 4/5, hade det varit mer täckande kanske betyget blivit högre! 


6 kommentarer: