måndag 26 augusti 2013

Seche Vite Refill

Jag har i ungefär två år använt Seche Vite som topplack, och varit helt frälst hela tiden. Inköpsställena har varierat en hel del faktiskt. 

Min första flaska köpte jag på nailsupplies.us för ca 35kr, några har jag köpt i Sverige på olika hemsidor/butiker, såsom Nelly.com, Kicks och Åhléns för varierande priser, men mellan 65kr och 130kr är nog standard. 
Det är lite väl dyrt med tanke på hur mycket topplack jag använder, så det händer aldrig numera. Flera flaskor har jag fått langade av kompisar som varit i USA, eller genom sambeställningar från Transdesign.com eller likande sidor. 

Nu tänkte jag dock försöka betala så lite som möjligt för mitt topplack, så jag testade att beställa en refillförpackning på 118 milliliter, plus en normalstor flaska Seche, från eBay. Totalt betalade jag ca 170kr för denna förpackning, inklusive frakt från USA, och jag fick paketet på mindre än en vecka. 

Man får alltså nio flaskor Seche Vite för samma pris som man hade köpt två i Sverige, så jag kan verkligen rekommendera detta! Har inte påbörjat användningen av den stora flaskan än, men jag kan tänka mig att den kommer att hålla ett bra tag! Man får även med en liten pip så att det skall vara smidigt och enkelt att hälla över i de små flaskorna vid behov. 

Väldigt nöjd, och det känns bra att veta att jag har topplack för en lång tid framöver! 

8 kommentarer:

 1. Nej men va? Refill? Aldrig hört talas om, vad roligt! Torkar den inte?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättesmidigt! Då har man ju alltid överlack hemma :) Nej, skulle inte tro att det torkar, eftersom man ytterst sällan öppnar flaskan. Gör man inte det kan ju lösningsmedlet inte avdunsta. Skulle det bli segt mot slutet kan man ju alltid hälla i lite Seche Restore!

   Radera
 2. Kör refill och har gjort ganska länge, väldigt praktiskt. De håller väldigt länge, längre än vad man kan tro. Köpte en ny flaska för ett tag sedan och då hade den första räckt i ca ett år:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, då kommer jag nog att ha min flaska ett bra tag framöver! Tänk vad billigt det kommer att bli! :)

   Radera
 3. Nästan gång det tryter här hemma så blir det en stor flaska. Smart och ekonomiskt.

  Du har blivit nominerad till en Blog Your Heart Out award hos mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen, himla smidigt faktiskt. eBay is the shit!

   Tack, vad snällt med nomineringen! Det värmer verkligen, har bloggat upp inlägget nu :)

   Radera
 4. Seche Vite kostar väl 130 kronor för en flaska? Isf är det ju till och med ännu billigare än så. Klart mest ekonomiskt att köpa refills. Jag köper det i Poshé ibland. Brukar inte vara problem med att refillen tjocknar men däremot gör ju lacken i den lilla flaskan det och det tycker jag kan vara lite jobbigt, ska man hälla ut det innan man häller på nytt då? Och var isf? Dessa svåra dilemman har faktiskt fått mig att gå över till vanliga flaskor med Nubar Diamont men visst, en flaska Seche Restore löser säkert problemet:)Och kommer du på en annan lösning kan du väl meddela den?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är sjukt nöjd med mig själv som kom undan så billigt :P klart jag meddelar om jag kommer på en superlösning, men det är jag osäker på att jag gör faktiskt...

   Radera