onsdag 1 januari 2014

Årssammanfattning - Gott nytt år!

Att år är avslutat och ett nytt är redan påbörjat, och därmed dags för en sammanfattning för bloggens första år! I detta inlägg visar jag de lack jag bloggat om under 2013, så de jag burit, men inte visat på bloggen än kommer med först 2014. Hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig dag igår, och firade in det nya året på ett roligt sätt!

Här kommer en kort sammanfattning av lackåret 2013, med många bilder! 

Årets favorit: La Girl - Teal Dimension. Ett fantastiskt lack som just nu ligger högst upp på min favoritlista! Väldigt vackert turkost lack med fina flecks och holoskimmer!


Årets bubblare: A-England - Saint George. Jag kan inte göra en sammanfattning av året utan att ta med fantastiska Saint George från A-England! Underbar formula och vacker färg. Underbart!


Årets besvikelse: Zoya - Roxy. Nej, det här var ingen favorit. Stor besvikelse faktiskt, men jag lärde mig iallafall att man alltid skall googla lack innan man köper, även i butik!


Årets nail art: Julig gradient. Jag är ju ingen expert på nail arts, men denna blev jag väldigt nöjd med!


Årets röda: The Hungry Asian - Strawberry. En lemming som jag tog död på genom ett byte. Ett fantastiskt byte som jag är väldigt nöjd med, för Strawberry är fantastiskt vackert. Högglansigt som få andra lack jag testat, och ovanligt med de matta svarta prickarna. Älskar!


Årets blå: OPI DS - Magic. Väldigt vackert blått lack som gnistrar fantastiskt fint i ljuset. Täcker fint, är lätt att måla med och har en perfekt blå nyans.


Årets gröna: China Glaze - Emerald Sparkle. Ännu en lemming som jag tog död på via eBay. Glittrar verkligen som smaragder (inte för att jag sett så många sådana...) och är väldigt vackert i nyansen. Verkligen ett vackert grönt lack!


Årets lila: Zoya - Valerie. Mitt favoritlila! Täcker perfekt på två lager, och har en vacker rödlila ton med väldigt fint guldskimmer. Zoyas lack är dessutom så lätta att måla med, och håller riktigt hög kvalitet!


Årets rosa: OPI DS - Extravagance. Oh, ah, åh! Så himla vackert lack. Jättevackert lack med fantastiska egenskaper. Det är verkligen smickrande till färgen, och samtidigt väldigt speciellt med det fina holoskimmret.


Årets ljusa: Essie - Beyond Cosy. Vanligtvis är inte ljusa lack mina favoriter, men detta är ett stort undantag! Ettmjukt silverlack med drag åt champagne som verkligen är fint på naglarna!


Årets svarta: butter London - The Black Knight. Formulan må ha varit lite besvärlig att lacka med, men verkligen ett vackert svart lack! Jag har alltid gillat svarta lack, och om de har en liten twist med glitter/holo/skimmer etc är det såklart extra roligt!


Årets skimmer: OPI - Yoga-ta Get This Blue. Detta lack kniper platsen som mitt favoritskimmer, för det är så fantastiskt vackert! Älskar detta blå, och detta har faktiskt skakat hand med kungen! Spana in inlägget via länken ovan om ni vill se bild :)


Årets kräm: China Glaze - Liquid Leather. Jag har svårt för krämlack, men detta... Helt fantastiskt! Jag vet att Liquid Leather har två olika batcher där en är bra och opak och en är sämre och blaskigare. Som tur är har jag den som täcker på två lager, och jag älskar det! Svarta lack är ju dessutom så användbara!


Årets struktur: Zoya - Chita. 2013 - året då strukturlacken slog igenom! Jag har testat lack från Zoya, IsaDora och Kiko, men jag gillar faktiskt Zoya bäst. Täcker bra på två lager och gnistrar väldigt vackert. Färgen är vackert mossgrön och glitter/skimmer i ljust guld. Håller extremt bra på nageln!


Årets glitter: Pahlish - Train Underwater. Ännu ett fantastiskt blått lack! Jag använder inte så många glitterlack, för de är ofta så extremt svåra att ta bort. Det är däremot inte detta lack från Pahlish, och det blir inte heller så knaggligt på nageln, utan slätt och fint. Väldigt vackert, med ett fantastiskt djup!


Årets holo: Jade - Magia. Egentligen har jag ett ännu finare hololack som jag testat under 2013, men det är dessvärre inte visat på bloggen än, eftersom jag bar det precis innan jul. Men nu under de kommande dagarna borde det komma upp, så spana in bloggen snart igen ;) Magia är helt klart ett favoritlack i holokategorin under 2013. Vackert svart, eller mörkgrått, och finfina regnbågar! Lätt att applicera dessutom!


Årets köp: Beställning från Nailsupplies. Tre fantastiska OPI DS lack, tre China Glaze Hologlams och tre andra fina lack. Älskade den här beställningen, dels för att det är en så fin färgkombo, jag fick hem många lack jag länge velat ha och jag blev också väldigt nöjd! Gillar verkligen merparten av alla dessa lack.


Beställning från eBay. Ännu en beställning jag blev väldigt nöjd med, för jag har verkligen längtat efter alla lacken från Orly, och varit sugen på att testa Nubar. Nöjd!


Årets hype: Chanel - Taboo. Lätt årets största hype i lackvärlden! Ser alldeles fantastiskt ut i flaskan och det var väldigt vackert även på nageln. Levde det upp till hypen? Ja, jag tyckte faktiskt det! Hållbarheten, färgen och applicering, allt var kanon! Dessutom känns det ju lite extra lyxigt att lacka med ett Chanel :) Fantastiskt lack helt enkelt!


Mest kommenterade inlägg: China Glaze - Deviantly Daring. På detta inlägg fick hela 13 kommentarer, kul! Lite oklart varför just detta lack lockade fram alla glada kommenterare, men roligt var det! Jag gillade verkligen lacket också, kul att ni gjorde det också :) Det är ju kommentarerna som gör det extra roligt att blogga, så jag hoppas att ni fortsätter på samma sätt under 2014!

Tack för det gångna året! Hoppas ni haft det bra, och att ni får ett minst lika bra 2014! Hoppas på många fina nagellack för både er och mig och i resten av bloggvärlden. :)

GOTT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

 1. Här fanns ju en del delade favoriter! Och en massa snyggingar som jag inte har i min ägo. Älskar dom här listorna som dyker upp så här års :)

  SvaraRadera
 2. Åh så många snygga lack :)
  God fortsättning på det nya året

  SvaraRadera
 3. Tack för komplimangerna! Kul att man kan inspirera lite :)

  SvaraRadera