fredag 3 januari 2014

Holofredag: Colors by Llarowe - Dirty Diana

Årets första holofredag! Kan behövas lite regnbågar en regnig och tråkig dag som denna! Spana in fler regnbågar hos Skimmerskuggan!

Detta lack blev jag akut sugen på efter att ha sett swatches, så när Llarowe hade restock slog jag till! Den beställningen kommer jag nog att visa i nästa blogginlägg. 

Dirty Diana är från Llarowes serie med egna lack, Colors by Llarowe. Det är ett vackert hallonrosa lack mes en supervacker holoeffekt. Färgen är helt underbar, det är nog den största anledningen till att jag gillar lacket så väldans mycket, kunde inte sluta titta på naglarna när jag lackat med detta! 

Lacket hade fantastiska egenskaper och täckte perfekt på två lager, och det var inga som helst problem att lacka med vackra Diana. Lacket var precis lagom tjockt, och gick utmärkt att kontrollera på nageln. En fröjd att lacka med!

Torktiden var riktigt bra tycker jag, och lacket torkade något matt, så ett överlack är att föredra trots bra torktid. Hållbarheten var riktigt bra också, för jag hade lacket i nästan fem dagar innan jag bytte. 

Jag är verkligen helt betagen av det här lacket! LÄTT det snyggaste hololacket jag testat! Jag vet ett lack som redan nu är kvalificerat till nästa års favoritlista :) Får ni chansen att beställa detta lack, så gör det! 

Betyg: 5/5, ett lätt betyg att sätta, för så här fina lack förtjänar höga betyg! 6 kommentarer: