fredag 17 januari 2014

Holofredag: LA Girl - Electric Coral

Äntligen fredag igen! Tur att det är holofredag också, för här i Göteborg är det grått grått grått. Om du vill titta på mer regnbågar, så in och kika hos Skimmerskuggan! Jag visar ett lack som jag gillar väldigt mycket idag!

Detta är Electric Coral, från LA Girls kollektion 3D Effects som blivit rejält hyllad! Jag köpte mitt lack från Cherry Culture tillsammans med fyra andra lack från samma kollektion.

Lacket har en vacker orange nyans, med silverflagor och holopartiklar. Tyvärr har vädret i Göteborg inte uppmuntrat till några bra holofotograferingar, eftersom det som sagt är grått ute, och har varit så i mer eller mindre en månad.

Det var absolut inga problem att lacka med detta, tre lager som åkte på som en dans! Konsistensen var perfekt och inga klagomål på penseln. Torktiden var bra den också, och jag har som vanligt använt Seche Vite som topplack.

Lacket satt på i nästan fyra dagar, för jag försökte fånga några solstrålar för att visa på holoeffekten, men det var svårt kan jag tala om. Ni får helt enkelt tro på mitt ord eller googla bättre färgåtergivningar för att se lacket i sin fulla prakt. Jag gillar bildernas komposition, men inte ljuset... Nåja, bättre bilder en annan gång.

Betyg: 4/5, ett väldigt vackert oranget lack, en ny orange favorit!


10 kommentarer: