tisdag 7 januari 2014

Senaste tillskotten i samlingen!

Jag fick inga nagellack av tomten i julklapp, men jag hade mina aningar om vad som var på väg med posten :) Lika bra när man får bestämma själv vad man får i paketen! 

Här får ni se vilka lack som utökat min samling den senaste tiden! 

Llarowe öppnade förbeställning på lacken från den egna linjen, och då var jag inte sen att slänga iväg en beställning med två lack jag spanat in, och verkligen ville ha. Ett lack från A-England fick också följa med från USA. Ett av dem har jag redan visat, ett av dem lackade jag med ikväll och ett längtar jag efter att få använda! 
CbL: Glizzards & Lizzards, Dirty Diana. A-England: Lady of the Lake
Näst på tur står de lack jag beställde från Pahlish under Black Friday. Alla var på rea då, och ett var förbeställning från vårens Doctor Who-kollektion. Det tog tid innan de kom fram, men dagen innan nyårsafton hittade de till mitt postombud, så ett av dem har jag hunnit använda redan. Fina allihop! Snart på en blogg nära dig ;) 
Pahlish: Boundless as the Dark, Mad Man With a Box, Sleep to Dream, Lidded Blue Flames
Den årliga rean tycker jag var väldigt tråkig på både Åhléns och Kicks till exempel. Hittade ingenting roligt alls, inte på nätet heller. Som tur var så var jag på NK:s rea igår, och där hittade jag butter London till halva priset! De färger jag verkligen ville ha fanns kvar, men de jag redan köpt var slut, så väldigt bra timing får jag säga. Nöjd! 
butter London: Branwen's Feather, Wallis

Har ni hittat något roligt på rean, eller någon annanstans för den delen, det senaste? Något i min senaste skörd som ni gillar extra mycket? 

6 kommentarer:

 1. Lite avundsjuk på ditt Wallis för ett bra pris. Vill också gärna ha Wallis.

  SvaraRadera
 2. Dom Där Llarowe lacken skulle jag gärna lägga vantarna på ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är underbara och värda sitt pris och att kämpa för!

   Radera