fredag 8 februari 2013

Gosh - Holographic

Nu är det dags för holofredag, instiftat av Kerstin som har bloggen Skimmerskuggan. Detta inlägg skulle egentligen postats förra fredagen, men det var ingen bra dag, så jag sparade på denna goding till denna fredagen istället.

Gosh - Holografic är... Holografiskt! Vilken surprise va? Detta är ett av de "standard-holografiska" lacken, grått/silver med massor av holopartiklar. Fina, mjuka, regnbågar som glittrar väldigt fint i solen.

Dock tycker jag att det är lite väl grådassigt när solen inte lyser på det och det är inte det lättaste lacket att applicera direkt... Tre lager krävdes för full täckning och det gällde att vara lätt på handen, annars drogs lagren under med av penseln. Dock torkade det fort, vilket är väldigt trevligt, och det blir fint med överlack på.

Fint, men ingen favorit direkt. Alldeles för mesigt för min smak.
Jag är däremot väldigt nöjd med bilderna, dagen efter jag lackat naglarna med detta såg jag morgonsolen lysa in i vardagsrummet, och trots min sovmorgon var jag snabbt uppe ur sängen med kameran! Då såg man minsann inget av nybörjartakterna...1 kommentar: