söndag 10 februari 2013

NailArt Sunday - Jelly Sandwich

Min första nailart sunday! På två veckor har jag varit med på samtliga svenska nagelbloggarteman! Detta söndagstema startades av bloggaren LeLack, och bidragen brukar vara helt fantastiska, kreativa och välgjorda. Själv har jag oftast inte så mycket inspiration eller tålamod till att pilla med nailart, men ibland så!

Idag har jag gjort en så kallad Jelly Sandwich, en layering med glitterlack och jellylack på toppen. Lacken jag har använt är OPI - Pirouette My Whistle, ett jättefint glitterlack från deras bröllopskollektion 2012, New York City Ballet. Fint silverglitter tillsammans med större silverhexagoner i en klar bas. Lättlackat för att vara glitter, det fördelade sig fint på nageln. Använde två lager glitter för att få lite extra mycket.

Det andra lacket är ett rosa jellylack, också från OPI, som heter Too Hot Pink Too Hold 'Em och kommer ifrån Texas-kollektionen från 2011. Det är väldigt skirt, så det passar bra att lägga ovanpå ett annat lack på detta sätt. Jag har dessutom hört det viskas om att detta lack kommer visas i bloggen inom en snar framtid...

Fin mix, men skulle gärna testa med något lite mörkare/rockigare tills nästa gång, lite väl gulligt, rosa och glittrigt för min smak...

Jag toppade härligheten med ett lager Seche Vite för att snabba på torktiden och få det lite jämnare.

Vad tycks om mitt första bidrag? =)7 kommentarer:

 1. Vad kul att du tagit dig tiden att vara med, välkommen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte hitta dig på bloglovin, har du möjlighet och lust att lägga till Bloglovinknappen på din blogg?

   Radera
  2. Jag använder inte bloglovin, men jag kan börja! Skall titta på det i em när jag kommer hem igen.

   Radera
  3. Du ska inte börja med något för att jag ber dig;) Hat du möjligen ett annat namn på bloggen? A Strangershouse gav ingen träff tyvär.

   Radera
  4. Nu kan du följa på Bloglovin! Sök på A Strangershouse så skall du nog hitta. Lade till en knapp också!

   Radera
 2. Hej Sandra!!
  Vad kul att du tittade in hos mig och kommenterade. Tack vare det så hittade jag dig. När du skaffar Bloglovin' så ska jag följa dig där. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag skaffat bloglovin! Hoppas att det fungerar =)

   Radera