fredag 5 juli 2013

Snabbshopping i Göteborg

Jag måste säga att lackmässigt så tycker jag att Göteborg är en riktigt bra stad att bo i! (Annars också så klart!) 

Här om dagen tog jag en snabb tur på stan, och tog min vanliga vända bland de bästa lackaffärerna, och jag fick mig en riktigt bra fångst! På Grand Parfymeri på Kungsgatan sålde de ut sina China Glaze-lack till halva priset, alltså 49,50. jag passade på och fick med mig tre st hem, nämligen Pontsettia, Pink Chiffon och Bing Cherry. Dessutom köpte jag med mig ett nytt baslack, Seche Base, då mitt gamla nästan är slut, och Grand är ett av få ställen jag sett Base på. 

Jag gick vidare till Pure Cosmetics på Drottninggatan, då jag sett på Facebook att de hade ett "ta 3 - betala för 2" erbjudande som jag hade tänkt utnyttja. Zoya är inte alldeles lätt att få tag i i Sverige, oh jag tycker om att uppmuntra små butiker som kämpar för att gå runt. Efter mycket lång betenketid så gick jag därifrån med Liberty, Reva och Bobbi. 

Bilderna blev sådär, men här är iallafall lacken! Mycket nöjd med mina inköp :) Ett av dem har jag redan testat och de kommer upp snart, två har jag med mig på semestern jag åker iväg på imorgon, resten står på hyllan och väntar snällt :) 
V-H Zoya: Reva, Bobbi, Liberty

V-H China Glaze: Pink Chiffon, Pointsettia, Bing Cherry 

7 kommentarer:

 1. Härligt med så göööörbra lackshopping. ;-)
  De ser härliga ut lacken. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst är det ;-) skönt med nära till allt!

   Radera
 2. Jag hittade Zoya på Ica Maxi i Sundsvall. Höll på att få dåndimpen! Zoya? På Ica? Ett under att jag inte köpte ett enda (eller så berodde det på att mina barn jäktade iväg mig till godiset).

  SvaraRadera
 3. Roligt med nytt. Återkom gärna med recension på Seche base, är inte nöjd med min

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Kan definitivt recensera baslacket! Har visserligen använt det innan, men skall pilla ihop en recension!

   Radera