tisdag 2 juli 2013

The Hungry Asian - Strawberry

Strawberry från The Hungry Asian är ett lack som jag bytte till mig under slutet på våren som tog mig med storm och som direkt tog sig upp på min topplista (oklart om den är 5- eller 10-i-topp...). Det var ganska längesedan jag bar det här lacket, mest för det är så himla fint att jag fick lite prestationsångest för att skriva det här inlägget!

Strawberry är ett superglossigt klarrött jellylack, med små små svarta matta glitter i. (Oklart om det heter glitter om det inte glittrar iofs...) Ser verkligen ut som en jordgubbe eller kanske som en nyckelpiga på naglarna!

På bilderna har jag tre lager, mest för att undvika vnl, det var verkligen superfint efter första lagret redan, men jag ville ha de helt opakt, och då krävdes det tre lager. Inga som helst problem med applikationen, lacket var verkligen perfekt i konsistensen, inte för rinnigt, men inte heller tjockt, Perfekt helt enkelt!

Torkar fort gör det också, när jag swatchade på papper innan jag testade lacket så trodde jag att det aldrig torkade, just för att det var så glansigt, men det var alltså inte frågan om någon långsam torktid här, utan det gick verkligen fort!

Jag har så mycket positivt att säga om det här lacket, det är så superfint, rött är alltid snyggt, och dessutom lite udda med de svarta prickarna i. Betyg: 5+, en av favoriterna helt klart! 
(Tänkte sluta sätta så omständiga betyg, kör på sammanlagd känsla istället, i ett samlat betyg!)

6 kommentarer:

  1. Vad roligt att se, jag kollade nämligen in detta på i hennes Etsy shop och funderade på att köpa hem ett och så blir det nog, älskar jelly!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså gör det! Det är helt fabulous! Älskade varje sekund jag hade det på naglarna!

      Radera