söndag 8 september 2013

Nail Art Sunday: Moondust Accent

Jag lägger i sista minuten upp en enkel nail art som jag hade flera dagar den här veckan faktiskt, vilket inte hör till vanligheterna när det gäller mig och nail art! Kul att kunna vara med på Angelicas Nail Art Sunday nu när hon kommit tillbaka till bloggandet igen!  

Detta är Kicks nya strukturlack Sugar Laquer i färgen Moondust, som är ett mörk tealfärgat strukturlack. I flaskan är det supersnyggt duokromt, mendet försvinner lite på nageln, där blir det mest mörkt, nästan svart, med grönt glitter. Snyggt det med förstås! 

Jag såg lacket på flertalet bloggar i förra veckan och blev sjukt sugen, så i fredags köpte jag det själv. Jag bar då en manikyr med A-England Saint George (som antagligen kommer i ett favorit i repris-inlägg så småningom) och ville ändå testa mitt nyaste tillskott i lacksamlingen, så det blev en enkel nail art med accentnaglar i Moondust. Fotade faktiskt höger hand för ovanlighetens skull, det var där resten av manikyren såg snyggast ut. 

Väldigt märklig känsla att ha strukturlack på bara några av naglarna, hjärnan får liksom lite kortslutning när man stryker över naglarna och de flesta är glatta, men några var skrovliga... Konstigt! 

Moondust kommer såklart i ett eget inlägg snart :) 
6 kommentarer:

 1. Saint George är ju helt underbar och jag har äntligen beställt ett, men det där Kicks lacket hade jag nog förväntat mig lite mer av faktiskt.

  Annars så gillar jag accentnaglar. Enkelt, effektivt och snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du beställt SG, det är faktastiskt! Jag får se om Moondust blir bättre på egen hand. Skall definitivt göra mer accentnaglar :)

   Radera
 2. Älskar Saint George och det är dit min blick vill vandra mest,lacket på accentnagel var lite för mesig för min smak.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig helt och håller, speciellt om SG :)

   Radera
 3. Här är också ett stort fan av St. George:) Och Moondust köpte jag i helgen men inte hunnit med att testa det ännu.

  SvaraRadera