måndag 27 maj 2013

Blå Måndag: OPI DS - Magic

Nu har jag ett alldeles fantastiskt blått lack att visa idag! Bra att man kan få visa så fantastiska lack som detta på en vanligtvis tråkig måndag, blir ju lite roligare då! :)

OPI DS - Magic är ett lack ur deras lite mer exklusiva Design Series-kollektion, där lacken antingen är holografiska eller extremt gnistrande. Detta är ett av de glittrande lacken och det är oerhört fint!

Kornblått skimmer/glitterlack med flashar i ceriserosa och aningens duokromt i flaskan. I ljuset ser man i vissa vinklar att även naglarna flashar i rosa ibland, något jag inte trodde att jag gillade, men som ser helt fantastiskt ut! Det är sällan som man ett lack som gnistrar så här mycket, och det var väldigt svårt att fånga på bild, därav spam! Men det är så fint så det gör absolut ingenting!

Formulan var toppenbra! Tre lager för optimalt djup i färgen, torkade fort och höll bra de dagar det fick sitta på naglarna. Inga som helst problem för mig.

Lacket beställde jag som en försenad födelsedagspresent för pengar jag fick när jag fyllde år. Resten av det paketet får ni snart se bilder på!Betyg färg: 5
Betyg formula: 5
Sammanlagd känsla för lacket: 5, vilken skönhet, har ni det inte så köp! Ny favoritblå!

Mer vackra blå lack finns så klart här: Lindas Nailorama

4 kommentarer:

  1. Åhh så underbart vackert!! Förstår att du gillar det, det gör jag med när jag ser dina bilder. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar det! Det är fantastiskt vackert och gnistrande!

      Radera