fredag 10 maj 2013

Holofredag: Jade - Magia

Jösses vad jag har slitit med bloggen för att få bilderna bra... Vanligtvis laddar jag upp dem till bloggen via Bloggers app för iPad, för det är så himla smidigt med en liten adapter för kamerans minneskort. Nu har tydligen appen uppdaterats, för kvalitéen på bilderna blev helt förstörd och inga av bilderna jag förberett gick att använda. Efter lite om och men så löste det sig iallafall, och vi kan se på lite fina holo-bilder trots allt! :)

Jade - Magia är nästa del i mitt senaste köp från Llarowe och passar utmärkt på en holofredag som denna! Kika in hos Skimmerskuggan för länkar till andra bloggar med holofredag idag! 

Magia är ett fantastiskt hololack som troligen synts på de flesta bloggar redan, men jag tänker utöka bildskörden lite till :) 
Svart lack med massor av fina holopartiklar som bildar superfina regnbågsexplosioner i solen. Jag lackade tre lager för att få det helt opakt, och Seche Vite på toppen såklart. Som vanligt med hololack så torkade det fort, och jag hade inga problem med appliceringen alls. 

Riktigt höjdarlack, och jag tror att min skepsis gentemot hololack är botad! Lacket fick sitta kvar i nästan fyra dagar eftersom jag bor i Göteborg, och jag gärna ville fånga solen på lacket innan jag lackade om, trots det nästan ingen tip wear, bra! 


Betyg färg: 4
Betyg formula: 4
Sammanlagd känsla för lacket: 4, fantastiska regnbågar!

7 kommentarer:

 1. Det här lacket är så sjukt snyggt, synd bara att man har så svårt för mörka lack :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser knappt mörkt ut pga det silvriga skimmret och alla regnbågar i solen... Men alla gillar ju olika färger :)

   Radera
 2. Alltid lika fint att se!

  SvaraRadera
 3. Det här är verkligen magiskt snyggt, jag älskar detta!

  SvaraRadera